Samen.eu Academy Training on Event Organisation

Thursday 28 October 2021 14:00 18:00
Netherlands


Pitch jij je idee aan onze Europarlementariërs?  

Heb jij ideeën over de toekomst van Europa? Wil je ontdekken hoe het Europees Parlement werkt én tegelijkertijd je eigen skills verbeteren op het gebied van presenteren, sociale media en evenementen organiseren? Lees dan snel verder! 

Samen.eu Academy

Op 9 september zijn we van start gegaan met de Samen.eu Academy. Hier leer je niet alleen meer over de toekomst van Europa, maar hoe je er zelf ook actief aan bij kunt dragen. Tijdens een reeks interactieve trainingen op het gebied van social media, presenteren en eventorganisatie ga je aan de slag met Europese onderwerpen die jou aanspreken. Heb je bijvoorbeeld ideeën over het klimaat, migratie, digitale transitie, kunstmatige intelligentie of Europese democratie? Tijdens de Samen.eu Academy krijg je de kans om je ideeën uit te werken en vorm te geven. 

Dit programma sluiten we af met een fieldtrip naar het Europees Parlement in Brussel, waar je de mogelijkheid krijgt je ideeën te pitchen aan onze Europarlementariërs.

Samen.eu Academy Training

28 oktober training 

Event organisation

Een van de leukste en tegelijkertijd uitdagendste onderdelen van dit traject is het organiseren van jouw (online) evenement. Want hoe organiseer je een evenement dat leuk is én tegelijkertijd zijn doel en de juiste doelgroep bereikt? Hoe motiveer je deelnemers om daadwerkelijk deel te nemen aan jouw (online) evenement?

Tijdens de training gaan we met deze vraag aan de slag. Zoals altijd koppelen we de training aan het thema/idee waarover jij een evenement wil organiseren. Aan het einde van de middag loop je naar buiten met een concreet plan voor jouw succesvolle (online) evenement.


In de training leer je:

• Anderen enthousiasmeren voor jouw event (hoe schrijf je een motiverende, enthousiasmerende uitnodiging?)

• Aan welke voorwaarden een succesvol evenement moet voldoen

• Hoe je ervoor zorgt dat bezoekers ook daadwerkelijk komen opdagen én tevreden naar huis gaan.

Uiteraard komen er voorbeelden van inspirerende do’s en hilarische don’ts voorbij, allemaal in het kader van event planning.


Heb je de startbijeenkomst en de training 'communiceren met impact' gemist maar wil je alsnog deelnemen dan ben van harte welkom! 


Doe je mee?

Ben je enthousiast, gemotiveerd en klaar om aan de slag te gaan met de toekomst van Europa?

Meld je hier dan nu aan voor de training op 28 oktober van 14 tot 18 uur in Den Haag. Na aanmelden ontvang je meer informatie. 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. 

Data voor de bijeenkomsten en trainingen  

28 oktober: Training  Eventorganisatie 

18 november: Training ’'How to make the most out of your social media, creating more engagement and more followers’’ 

8 december: Fieldtrip Brussel en afsluitende bijeenkomst (mits mogelijk i.v.m. Covid maatregelen in het EP)